Openingsdans/ Weddingdance

Gaat u binnenkort trouwen en bent u zenuwachtig voor die ene belangrijke openingsdans waar iedereen op zit te wachten? Weet u totaal niet wat u moet doen en heeft u geen danservaring? Geen probleem!

Bij dansschool Corma kunt u terecht voor uw openings dans voor uw bruiloft.
Van de klassieke openingsdansen tot de freestyle verassings elementen, alles is bij ons mogelijk!

In Amerika ziet u het telkens meer.
De openingsdans begint wat simpel en vloeit over in een heel spektakel!
Openingsdans ouderwets? Vergeet het maar!
Zo zie je Thriller van Michael Jackson voorbij komen, tot de dans van Dirty Dancing. Je ziet van alles voorbij komen in deze tijd. Wilt u dat ook?
Begin dan niet te laat!

U kunt bij ons terecht voor de klassieke openingsdansen zoals de “Quickstep, Cha Cha, Engelse Wals etc”. Ook kunt u een hele choreografie op maat laten maken in de stijl wat u en uw partner wilt. Zo kunt u denken aan een mix van diverse muziekstijlen en of thema’s.

Voorbeeld: U begint met een wat simpele Wals en laat diverse familie leden (Inclusief u en uw partner) meedoen met en stuk Thriller van Michael Jackson! Alles is mogelijk!

Wilt u meer informatie omtrent tarieven, beschikbaarheid?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

In Dansschool Corma mag vanaf heden ook officiële huwelijksvoltrekkingen plaatsvinden.De Dans- en Partycentrum voldoet namelijk aan alle eisen, die een trouwlocatie nodig heeft.De rolstoelbaan, die vorig jaar geplaatst is, maakt het pand voor iedereen toegankelijk.

Voor een huwelijk moet veel georganiseerd worden. Corma denkt graag met aanstaande bruidsparen mee. De zaal kan geheel naar wens omgetoverd worden in de meest romantische trouwlocatie. In overleg kan werkelijk alles geregeld worden. Onder andere te denken aan champagne(toren), bruidstaart, warm-koud buffet, receptie , de ceremonie en/ of de feestavond.
Men is dan ook van harte welkom om de sfeervolle locatie op afspraak te komen bekijken.
Met plezier krijgt u een rondleiding en kunt u geheel vrijblijvend informeren over de mogelijkheden met de daarbij behorende kosten.