PEUTERDANS 2-3 jr /ADV 4-5 jr / KIDSDANCE 6-8 jr

PEUTERDANS 2-3 jr

Elegant als een prinses, stoer als een tijger, vlug als een muis, balancerend als een koorddanser. We ontwikkelen spelenderwijs en door middel van improvisatie de beginselen van het dansen. De motoriek wordt daarbij ontwikkeld, maar de fantasie is minstens zo belangrijk!

ADV 4-5 jr

ADV is de afkorting voor ‘Algemene dansvorming’. Hierbij wordt er op een speelse manier, met kinderen vanaf 4 jaar gewerkt aan hun coördinatie, motoriek en ontwikkeling van het ritmegevoel. Hun fantasie en inbeeldingsvermogen worden tijdens deze les gestimuleerd.

Tijdens de les wordt er gewerkt aan de lichaamshouding en techniek. De kinderen worden spelenderwijs voorbereid op de overstap naar een andere danssoort zoals Modern Jazz, Klassiek ballet of Hiphop.

KIDSDANCE 6-8 JAAR

Op een speelse manier wordt er met  kinderen vanaf 6 jaar gewerkt aan hun coördinatie, motoriek en ontwikkeling van het ritme gevoel.

Tijdens deze de les komen er verschillende stijlen aanbod om de basis er goed in te krijgen. De boventoon tijdens deze les zijn de dansstijlen streetdance/hiphop.

Voor lestijden,tarieven en opgave ga naar :
http://www.house-of-dance.nl/